Logo I Flow Optimize Ardie Nillisen

Ardie zegt:
Ik heb Karlijn ervaren als een professionele zeer creatieve vakvrouw, die goed luistert, doorvraagt en zich inleeft in de behoefte van de opdrachtgever en persoon daarachter. De brainstorm sessie was erg interessant en vooral ook leuk. Ze heeft de capaciteit om meer informatie en richting uit je te halen, dan je zelf van te voren kan inschatten. Karlijn kwam met 3 zeer uiteenlopende toepasselijke voorstellen, wat haar creativiteit benadrukte.

Het gekozen voorstel is het resultaat van een sterk design, wat de werkzaamheden van het bedrijf uit, bij de gewenste uitstraling (van de persoon) past, en ook de achterliggende boodschap over brengt.  Dus vormgeving, inhoud en kleurstellingen zijn gecombineerd tot één krachtig geheel. Klasse!

Tijdens het gehele traject zorgde ze voor een goede aansluiting en afstemming met oog voor detail en daarnaast gaf ze ook nog extra toegevoegde waarde door meerdere adviezen/nieuwe ideeën te uiten op andere design vlakken.

Klant
I Flow Optimize
Change Management/ Interim Management / Business Optimization

Project
Logo ontwikkeling

I Optimize. Ardie Nillesen is een daadkrachtig persoon en met een positieve natuurlijke flow draait ze binnen no-time mee binnen een team van een bedrijf en krijgt voor elkaar waar een bedrijf behoefte aan heeft; sterker worden. Change Management/ Interim Management / Business Optimization. Een krachtig logo met ‘change-/optimization’ -effect en met een kleurenpallet dat bij haar past.

Related Projects