BB DESIGNBURO voor grafische vormgeving en communicatie

BB DESIGNBURO is een bureau voor grafische vormgeving en communicatie opgericht door Karlijn Hoozemans. Begonnen in de wijk Ballsbridge in Dublin (Ierland) – vandaar de naam BB-designburo en in het logo zie je een ‘Iers’ klavertje terug. Sinds 2011 is Nederland de thuisbasis en ontwerpen wij met veel passie en plezier logo’s, huisstijlen, brochures, jaarverslagen, flyers en websites*.

Grafische vormgeving is niet alleen iets moois maken, maar het moet ook kloppen. Een boodschap vertellen, communiceren. Dat vinden wij minstens zo belangrijk en zijn daarom pas tevreden als het ontwerp staat als een huis. Wij denken graag met je mee. Uiteraard in creatieve oplossingen, maar ook in planning en in kosten. Resultaatgericht werken is wat wij doen, overbodige stappen slaan wij over. Dat scheelt werk én dus kosten.

Bij ons ben je aan het goede adres voor de grafische vormgeving van zowel print als online projecten. Met verscheidene opdrachten voor gerenommeerde merken in het portfolio en een groot netwerk aan professionals – fotografen, tekstschrijvers, communicatieadviseurs, drukkers – om ons heen, is er altijd een goede oplossing om jouw creatieve vraagstukken te kunnen beantwoorden.

Wil je graag van gedachten wisselen, of kan jouw bedrijfscommunicatie wel een betere uitstraling gebruiken? Neem dan gerust contact op.

* De websites die wij leveren zijn voorzien van een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem, waarmee je vervolgens zelf jouw website kunt beheren.

Wij luisteren eerst naar jouw wensen

Ontwerpen start bij de kern van het verhaal. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen het vraagstuk analyseren. Wie wil je bereiken en hoe? Wat is daarvoor nodig; hoe kan de ‘boodschap’ het beste over gebracht worden? 

Werk je niet aan een reclame boodschap, maar aan je eigen indentiteit? Wil je een huisstijl laten ontwikkelen of opfrissen? Ook hierbij kunnen wij je helpen. Identiteit bepalen begint bij het stellen van de volgende vragen: wie ben je, wat doe je, waar sta je voor?

Daarna komen wij met onze ideeën

Met alle verkregen input gaan we aan de slag en bedenken passende concepten en ideeën, welke we uitwerken tot mooie (schets) voorstellen.

Soms is een vraagstuk enigszins complex (logo, huisstijl), soms redelijk eenvoudig (flyer). Daardoor is een ontwerptraject nooit hetzelfde. Bij het horen van jouw wensen kunnen wij precies laten weten wat onze ontwerp-stappen zijn. Onze manier van aanpak is echter altijd hetzelfde; doelgericht.

Daarbij altijd het doel in het vizier houdend

Elke ontwerp krijgt de aandacht dat het verdient om te kunnen slagen. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, brochure, flyer of website.

BB DESIGNBURO is maar klein. Je schakelt direct met de vormgever zelf, waardoor de samenwerking wel zo prettig, persoonlijk en efficiënt verloopt. Onze aanpak is persoonlijk, resultaatgericht en pragmatisch en met een goed oog voor detail ronden wij elk ontwerp af.

Met gevolg een ontwerp dat gezien mag worden

Elke reclameboodschap voor je bedrijf is een soort visitekaartje. Het is een boodschap uit naam van je bedrijf, kijk dít zijn wij (ben ik). Daar wil je trots op zijn én je wilt dat het de aandacht trekt van zoveel mogelijk mensen. Het moet in het oog springen; een diamant dat schittert. Zien en gezien worden.

Uiteraard willen wij dat jij super blij en enthousiast wordt van jouw reclameboodschap, want dan zijn wij dat ook. Win-win noemen we dat; jij blij, wij blij.